Uitbouw van 4.50m x 6.00m

De in deze karakteristieke wijk gesitueerde twee-onder-een-kapwoning geheel in stijl van de Amsterdamse School is eind 2015 voorzien van een fraaie uitbouw van 4.50m x 6.00m die als woonkeuken dient.

Het oorspronkelijke ontwerp was gebaseerd op een uitbreiding waarbij de oude stijl geheel zou worden gehandhaafd echter bleek tijdens de ontwikkeling dat de originele gevelstenen niet meer verkrijgbaar waren en de kleurnuances van de nieuwe stenen afbreuk zouden doen aan de beleving van het ontwerp.
Het ontwerp is daarom aangepast en een mix tussen bestaand en geheel nieuw geworden. Dit is terug te zien in de terugkerende vormgeving van de kozijnen en de moderne gevelafwerking. De buitenzijde van de uitbouw is voorzien van recht geschaafde, licht ruwe, verticale stroken onbehandeld Douglas. De breedte van het hout is wisselend om een speelse maar moderne uitstraling te creëren. De thermische schil is duurzaam uitgewerkt met een constructie van houtskeletbouw.

Licht en Comfortabel

De binnenzijde is licht en comfortabel. Door de grote verdiepingshoge raampartijen en de lichte kleuren laat het invallende licht de ruimte nóg groter lijken. Als de openslaande deuren bij een mooie zomerdag open staan zal men bijna het idee hebben dat je in de tuin zit.
De wanden en het plafond zijn voorzien van vlak wit stucwerk. In het plafond zijn naadloze en kantelbare lichtspotjes verwerkt en de vloer is geheel voorzien van vloerverwarming en afgewerkt met een lichtgrijze kunststof gietvloer.

Ondanks de grote diversiteit aan toegepaste bouwmateralen hebben alle verschillende leveranciers de benodigde werkzaamheden in een korte bouwtijd kunnen realiseren.

Verbouwing woonhuis in Graft

Bouwbegeleiding, Huis ontwerpen
Verbouwing woonhuis in Graft

Verbouwing woning in Graft

Huis ontwerpen
Verbouwing woning in Graft

Nieuwbouw berging in Emmer-Compascuum

Huis ontwerpen
Nieuwbouw berging in Emmer-Compascuum

Waar ontwerpen jullie?Ons werkgebied is Noord-Holland incl. Amsterdam maar is het in overleg ook mogelijk om buiten ons werkgebied afspraken te maken.