BOUWADVIES

Het adviseren van mensen als het om bouwen gaat is een veelomvattend en relatief begrip. Dat komt omdat het voor iedereen anders is en omdat ook alle vakmensen op een eigen manier hun bijdrage leveren om de vraagstelling op te lossen waarvoor een advies benodigd is. Omdat adviseurs mensen zijn is de benadering ook bij iedereen anders.

Bekijk onze onlangs opgeleverde projecten

Geris Bouwtechniek richt zich op de kern van de vraagstelling en fungeert als onafhankelijk adviseur, die ervoor zorgt dat de opdrachtgever niet alleen wordt geadviseerd maar ook duidelijke instructies en alternatieven ontvangt. Zo kan erdirect een oplossing gekozen worden. Onze adviezen zijn daaromaltijd praktisch toepasbaar.

Waarom heb ik Bouwadvies nodig?

Een terechte vraag die vaak wordt gesteld door mensen/bedrijven die zelf veel kunnen en willen. Soms is het naast opdrachtgevers die niet technisch onderlegd zijn ook voor ervaren personen/bedrijven nodig om door een externe partij te worden geadviseerd omdat een heldere kijk meer inzicht geeft in de richting van de oplossing. Vergelijk Bouwadvies met het schrijven van een boek: Op een gegeven moment vraag je je af of het allemaal nog wel een goed verband heeft en of er eventuele correcties nodig zijn. Dan laat je iemand anders de teksten lezen en zul je waarschijnlijk aanbevelingen krijgen die je zelf  niet had bedacht. Zo gaat dat ook in de bouw.

Daarnaast zijn er ook situaties waarbij verschillende mogelijkheden zijn om tot een oplossing te komen maar kan of wil niemand daar duidelijke richting in kiezen. In dat geval maken wij een inventarisatie en zorgen voor een overzichtelijke aanbeveling waarbij een duidelijke richting voor een oplossing word aangedragen.

Wanneer geven jullie Bouwadvies?

Wij adviseren in elke bouwfase, van ontwerp tot en met de nazorg voor zowel grote als ook kleine vraagstukken. Dat betekend dat je bij ons terecht kunt met de controle van bijvoorbeeld technisch tekenwerk om na te gaan of alles is uitgewerkt zodat eventuele onduidelijkheden in een later stadium tot een minimum worden gereduceerd. Daarnaast geven wij je ook advies als je meerdere offertes hebt opgevraagd voor bijvoorbeeld het vervangen van één of meerdere kozijnen. Deze offertes zijn allemaal op een andere manier opgezet en daarom niet goed vergelijkbaar voor mensen die niet technisch zijn onderlegd. Wij maken dan een 1 op 1 vergelijk, vragen indien gewenst aanvullende offertes aan, en kunnen daardoor adviseren met welke leverancier je het beste kunt samenwerken. Tijdens het ontwerp en uitvoering staan wij ook klaar om je te begeleiden bij het maken van de noodzakelijke keuzes.

Hoe adviseren jullie op het gebied van Bouwadvies?

Door je vraagstuk zo goed mogelijk te ontleden, te luisteren naar je wensen en rekening houden met het doel wat je voor ogen hebt zorgen wij voor een heldere en duidelijke advisering. Wij zullen veel vragen stellen om erachter te komen wat de kern van de vraagstelling is en kunnen op deze manier tot een goede conclusie komen en aangeven welke weg nodig is voor praktische oplossing.

Tip! Wij adviseren zowel digitaal (Mail, WhatsApp, Skype) als ook op afspraak.

Wie adviseren jullie?

Geris Bouwtechniek adviseert zowel particulieren als ook bedrijven bij al hun technische vraagstukken voor zowel kleine als ook grote en complexe thema's op het gebied van Bouwadvies.

Waar ontwerpen jullie?

Ons werkgebied is Noord-Holland incl. Amsterdam maar is het in overleg ook mogelijk om buiten ons werkgebied afspraken te maken.

"Laat je, met een gerust hart, door mij begeleiden en adviseren"