NEN2580 METINGEN

De uitspraak 'meten is weten' kent bijna iedereen. Ondanks dat zijn nog veel metingen slecht van kwaliteit en worden regelmatig onjuiste gegevens verstrekt. Geris Bouwtechniek is gecertificeerd meetspecialist en door mijn jarenlange ervaring op dat gebied ken ik alle ins en outs van de NEN2580 (oppervlakten en inhouden voor gebouwen) en de Branchbrede meetinstructies van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Of er een meetcertificaat, meetrapport of een controle nodig is hangt af van je wensen. Dit is toepasbaar voor bestaande bouw maar ook zeker voor een nog nieuw te bouwen woning of bedrijf. 

Want wie geeft je garantie dat je nieuwe woning ook echt de afmetingen heeft zoals op de tekeningen staat? Juist, ik dus, en je krijgt er ook nog een mooi bewijs van.

Vastgoedbeleggers, -investeerders, makelaars, taxateurs, winkeliers maar ook particulieren maak ik graag blij met mijn meetrapporten. Voor de makelaardij maak ik natuurlijk de mooiste plattegronden met het programma Floorplanner. 

Vraag snel je NEN 2580 meting aan!