BORIS GREGEC

Bouwkundig Ingenieur

Mijn naam is Boris Gregec en ik ben gepassioneerd techneut. Voor de bouw heb ik gekozen omdat het afwisselend is en er een tastbaar resultaat ontstaat. Mijn enthousiasme en reële kijk op zaken zorgt dat je precies weten waar je aan toe bent.

Naast openheid en duidelijkheid vind ik kwaliteit een zeer belangrijk onderdeel van mijn dienstverlening. Blij word ik dan ook als tijdens het bouwproces kosten en/of tijd kan worden bespaard door ter plaatse een efficiëntere werkmethode te vinden waarbij de kwaliteit minimaal gelijk blijft of zelfs beter wordt.

In de aannemerij heb ik ruim 15 jaar lang veel kennis opgedaan in alle onderdelen van de bouw. Omdat ik vond dat het beter kan ben ik in 2012 met Geris Bouwtechniek begonnen. Hét bouwkundige buro als je op zoek bent naar het ontwerpen en realiseren van bouwwerken, bouwadvies en ook voor bouwbegeleiding.

Naast deze bouwkundige diensten zorg ik er ook voor dat woningen en bedrijfsruimten worden opgemeten en de juiste oppervlakten en inhouden worden bepaald volgens de NEN2580 en de branchbrede meetinstructie.

Interessant he? Kijk gerust verder op deze site of neem eens contact op voor een kennismaking.